11 Ağustos 2016 Perşembe

Japon Koca Bulmak..

 Şimdi yabancı uluslararası (azıcık da takip edeni olan) çiftlerin tbt günü vazgeçilmezi, düğün nişan fotoğraflarını falan paylaşınca,hemen bir iki mesaj alıyorum."abla ne güzel ya.Ben de Japon biriyle evlenmek istiyorum","ayyy abla benim de hayalim Koreli yada Japon biriyle evlenip orda yaşamak","ablaaa nasıl tanıştınız?Okulda falan oluyor mu öyle yakınlaşma?"

 Ben instagramda elimden geldiğince aldığım tüm dm'leri cevaplamaya çalışıyorum.Bu kardeşlerimin de hayallerini yıkmadan,kırmadan elimden geldiğince yazıyorum.Ama topluca bir bu konuya değinmek istedim.

 Ben mesela liseye kadar (üniversitede birazcık olablir) Tarkan'la of ne hayaller ne hayaller. :) Birgün tanışacaktım.Of bana nasıl aşık olacaktı öyle böyle değil. :) Şimdi bu Koreli Japon işi de bana biraz öyle geliyor.Belirli bir kişi olmasa da çekik gözlü uzak doğulu artiz arkadaşlara vurulup öyle koca isteme.Hepsi de gözümüze aynı görünüyor nasıl olsa. :D

 Ha isteyin tabi.Yeminle hiçbir kötülük bulmuyorum ben bunda.Zamanlama itibarı ile yaş ve hormonlar için hayallerle mutlu olunacak en güzel zaman.Biri benim Tarkan'la olan hayallerime çomak soktuğunda mesela o zaman (ki 10'da 1'ini bilmezlerdi) ,vallahi kedi gibi üstüne atlayıp o dalga geçer sırıtmasını pençelerimle suratına resimlemek isterdim.

 Onun için anlıyorum yani.Hele de şimdi ne yalan söyliyeyim iyidir Japon koca. :D Aşşağıda bir yerlerde yazmıştım.Heheheh.Ama size tek bir nasihatım var.Bu hayalle yola çıkıp,Japon olsun Koreli olsun taştan olsun demeyin.Var çünkü öyle bazen..Size ilgi gösteren,Türk olsa adı muhtemelen Abdulrezzakhamidosman (anladınız siz) olacak,ve yine Türk olsa yan gözle bakmayı bırak,muhtemelen o size yan gözle baksa koşarak uzaklaşacağınız adamlara evlenmeyin...

 Avrupalı kızcağızlar nasıl Türkiye'ye gelip caaanım Türk erkeğimin kaşına gözüne vuruluyor.Gene nasıl Tükiyemize gelin gelen birçok Japon Hanım kızımız kimlere kanıyor..İşte öyle..Başka bir milletin,kültürün,hele ki bu uzakdoğu olacak kadar zerre anlamadığımız bir yerin iyisini kötüsünü seçmek bilmek zordur.Dünyada her memlekette iyi insan da kötü insan da,onu geçtim ömür boyu yanında isteyebileceğin yada isteyemeyeceğin adamlar var.Ama bunu anlamak zor.Kendi kültürünüzdeki erkekleri nasıl ince eleyip sık dokuyorsanız öyle düşünün olur mu.Çünkü Japonya'da yada Kore'de elbette çok güzel adamlarla evlenmiş Türk kızları var. Çok güzel Türk adamlarla evlenmiş uzakdoğu kadınları da var.Siz de onlardan biri olun isterim ben ne bileyim..

 Hatta boşverin bunları.Aşık olun! Ama gözleri çekik diye değil.Gerçekten.. :)

2 yorum:

  1. Well-said, Duygu Hanım! Çok güzel ve doğru şeyler söylediniz! Aynen. Ama aşık olurken de ilerde o adamın kötüye değişebileceğini de hesaba katmak yararımıza olur. Bunu da aklımızdan çıkarmayalım. İlle de zor şartlar altında evliliği yürütmenin de bi anlamı yok! Tecrübeyle sabittir! Benim ABD maceram kötü bitti ne yazık ki.

    İnci Güngör

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki..Bu ihtimal her zaman her durumda var malesef.Cunku bizler bile degisiyoruz zamanla,cocukla,hayatla..

      Sil